Iarnă de poveste în Munții Călimani. FOTO

de Mihai Sărmășan Prietenul și colaboratorul nostru, Albert Gavrilă, a realizat duminică împreună cu camarazii săi, o drumeție în Munții Călimani pe traseul: Colibița – Gura Colbului – D.F. Pănulețul – la... Read more »

Beatrice Olaru este marea câstigătoare a sezonului 2 din Exatlon România

de Mihai Sărmășan Beatrice Olaru, în vârstă de 29 de ani, a  Marea Finală Exatlon România după ce Alin Andronic a abandonat competiția. Scorul în Marea Finală era de 1 la 0 pentru Betty,... Read more »

Traian Băsescu: O zi de Duminică petrecută la Chişinău

Fostul președinte al Romaniei, Traian Băsescu, s-a întâlnit cu conducerile a două partide unioniste.Prima întâlnire a fost cu conducerea Partidul Unităţii Naţionale (PUN), al cărui preşedinte de onoare este, după care, Traian Băsescu... Read more »

Ludovic Orban despre discursul lui Dragnea: „Delirul unui dictator nebun”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost „delirul unui dictator nebun” care este capabil să condamne România la „cea mai întunecată perioadă a sa”. „Am urmărit... Read more »

USR: Guvernarea corupției și minciunii

Președintele USR, Dan Barna, a lansat în atac foarte direct la liderii PSD, pe care îi acuză că presează Guvernul pentru a da ordonanța privind amnistia și grațierea.   Liviu Dragnea, Marian... Read more »

Somnul autorităților naște încălcări ale legii. Nani, nani…

Autor: Cristina Rusu A trecut o săptămână de la publicarea articolului prin care aduceam la cunoștința opiniei publice faptul că autoritățile locale de la Tîrlișua preferă să încalce Legea 544/2001, în loc... Read more »

Ce înseamnă dreapta?

Autor: Robert Gabriel Ciobanu Dreapta înseamnă primatul gândirii asupra instinctului, al moralei asupra sentimentului, al curajului asupra conformismului și fricii și al datoriei asupra plăcerii – „ce trebuie să fac” în loc... Read more »

Demisie din PSD: ”Prefer să fiu numit trădător de partid, decât să fiu un trădător de țară”

Dragi sătmăreni și prieteni, S-au împlinit 23 de ani de când am intrat în politică și în Partidul Social Democrat, dar am decis azi să mă despart de drumul pe care a... Read more »

Baronul PSD de Vrancea: Doamna prim ministru, domnule ministru al justiţie, vă rog daţi amnistia

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a ceru conducerii partidului să dea „amnistia și grațierea în România anului 100”.„Doamnă premier, domnule ministru al justiţiei, m-am născut în România. Dincolo de ce spun cei răi... Read more »

Tăriceanu: Guvernele Grindeanu şi Tudose au picat din cauza lui Iohannis. PSD-ALDE-candidat comun pentru prezidenţiale

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică, la ședința Consiliului Național PSD, că guvernele Grindeanu și Tudose au picat din cauza președintelui Klaus Iohannis. „Sunt convins că am fi putut face... Read more »