Iluminat ecologic în școlile clujene

Un sistem modern de iluminat a fost implementat la Școala Ion Creangă. Proiectul a fost susținut de compania E.ON România. Noul sistem e mult mai eficient energetic și au o durată de... Read more »

Robert Sighiartău în vizită la comunitatea românilor din Londra. FOTO

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a efectuat duminică o vizită în comunitatea românilor din Londra. „O guvernare responsabilă are grijă de toți românii, oriunde s-ar afla. Milioanele de români... Read more »

PNDL nu e nici invenția lui Dragnea, nici a PSD

Autor: Alin Seserman De ani de zile și presa și politicienii atribuie PSD-ului acest „program”. Planul Național de Dezvoltare Locală e de fapt o continuare a programului de dezvoltare a infrastructurii din... Read more »

Recunoștința, floare rară chiar și la creștini

Autor: Wilhelm Danca Recunoștința este o altă față a credinței. Am vorbit duminica trecută despre încrederea ca mod de a înțelege credința. Din păcate și încrederea, și recunoștința sunt virtuți rare în... Read more »

Se anunță un tur doi de foc pentru Primăria Chișinău

Candidatul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Ion Ceban, şi cel al Blocului electoral ACUM (DA şi PAS), Andrei Năstase, vor intra în turul al doilea al alegerilor locale pentru funcţia de primar... Read more »

ISJ Bistrița-Năsăud, campanie electorală pentru PSD. Politicieni, în sălile de clasă pline cu elevi

Suntem în plină campanie electorală pentru prezidențiale, iar reprezentanții unora dintre partidele care se luptă pentru a-și susține candidatul la fotoliul de la Cotroceni fac ce fac și apar pe paginile rețelelor... Read more »

Băsescu către Tăriceanu: „Ia-ţi şi tu un ciolan!”

Fostul președinte al României Traian Băsescu, a lansat un atac foarte dur la președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în urmă unor declarații ale lui Tăriceanu legat de intrarea PMP la guvernare. În... Read more »

Oradea. Fabrică nouă care produce volane pentru marile firme de automobile

Prima companie din România cu capital 100% românesc în domeniul automotive, specializată în producţia de volane îmbrăcate în piele, a inaugurat vineri o fabrică pe 7.000 de metri pătraţi, construită cu fonduri... Read more »

Două medalii de argint pentru România la Jocurile Mondiale Militare din China

În aceste zile, la Wuhan, în China, se desfășoară cea de-a șaptea ediție a Jocurile Mondiale Militare (CISM). La aceată competiție, România participă cu o delegație formată din 80 de sportivi și... Read more »

Zbor istoric, fără întrerupere, de la New York la Sydney

Compania australiană Qantas a finalizat un zbor istoric non-stop de la New York la Sydney, cercetând impactul potenţial asupra piloţilor, echipajului şi pasagerilor a ceea ce ar fi cea mai lungă călătorie... Read more »