Românii plantează! O Pădure cât o țară -Cea mai mare campanie de împădurire din ultimul deceniu

Costel Alexe, ministrul mediului: “Vom planta de la ZERO 2500 de păduri noi, peste 1000 de hectare de terenuri degradate și vom completa 7000 de păduri tinere”Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel... Read more »

Frâna principală în dezvoltarea României este sistemul electoral

Autor: Gabriel Purcăruş În curând se fac 6 luni de când președintele Iohannis se căznește să dea jos guvernul PSD și să declanșeze alegeri anticipate, care, speră dumnealui (dar nu poate garanta... Read more »

Un parc industrial aflat într-o comună va atrage investiții totale de peste 250 milioane euro

Aceasta este estimarea actuală a directorului Miroslava Industrial Park SRL, Dorel Codină. În prezent sunt încheiate peste 55 de contracte: unii rezidenți au început deja activitatea, alții au demarat lucrările, în timp... Read more »

Eşec în negocierile liderilor europeni pe tema bugetului multianual al UE

Negocierile liderilor europeni pe tema bugetului multianual al Uniunii Europene s-au încheiat cu un eşec. Lucrările Consiliului European au fost întrerupte, aseară, pe fondul divergenţelor majore dintre statele membre privind valoarea fondurilor... Read more »

Cluj-Napoca. Emil Boc va candida pentru un nou mandat de primar

Emil Boc va candida pentru un nou mandat de primar. Colegiul Director Județean al PNL Cluj a validat, vineri, candidatura acestuia pentru primăria Cluj Napoca. ”Am validat 28 de candidaturi la funcția... Read more »

Lacul lebedelor din Piatra Neamț

Zeci de lebede poposesc iarna pe lacul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț, spre bucuria localnicilor care s-au obișnuit cu prezența frumoaselor înaripate, iar acestea cu prezența oamenilor care le aduc de mâncare.... Read more »

Moartea unei tinere de 18 ani va da viață altor 4 persoane

O tânără în vârstă de 18 ani a salvat patru vieţi după moarte! Alexandra B, tânăra moartă într-un accident rutier, produs în 14 februarie, în Dej,  a salvat patru vieţi după moarte, potrivit Portal... Read more »

Tibi Ușeriu promovează Via Transilvanica la Târgul de Turism al României

În aceste zile, în capitală, la Romexpo, este în plină desfășurare ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Organizat de două ori pe an și ajuns la cea de-a 43-a... Read more »

Este Finlanda pe cale să declare creștinismul ilegal?

Päivi Räsänen este subiectul a două anchete pentru că ar fi defăimat sau insultat homosexualii. Prima dată, după ce a distribuit un verset din Biblie pe Twitter, anul trecut, destinat bisericii luterane... Read more »

Robert Sighiartău: Memorialul de la Sighet este o școală a valorilor pentru generațiile care s-au născut după 1989

Prezent vineri la Sighetu Marmației la deschiderea celei de-a 12-a ediție a Școlii Memoriale „Gh. I. Brătianu” organizată de Tineretul Național Liberal, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a ținut... Read more »