Traian Băsescu: „Nominalizarea lui Răzvan Cuc este rodul unei decizii destinată a servi clientela de partid a lui Dragnea”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu,  a criticat în termeni foarte duri nominalizarea lui Răzvan Cuc pentru funcția de ministru al Transporturilor. Traian Băsescu apreciază că președintele poate refuza și această nominalizare... Read more »

Statul promite 600 de puncte de încărcare pentru maşini electrice până anul viitor, plus câte o staţie la fiecare 100 de kilometri pe drumurile naţionale

Cornel Brezuică, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, a anunţat în cadrul ZF Power Summit 2019 că anul acesta începe finalizarea infrastructurii de staţii de încărcare, conform zf.ro. „Anul acesta vrem să finalizăm... Read more »

Nu-ţi plăteşti amenda: Vei putea fi obligat să prestezi muncă în folosul comunităţii

Propunerea legislativă, nr B34/2019, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor i-ar putea obliga pe cei care nu-şi plătesc amenzile la timp să presteze muncă în folosul comunităţii.... Read more »

Ziua Dezrobirii Romilor este prilejul reconfirmării coeziunii în jurul valorilor comune

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 20 februarie a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Dezrobirii Romilor. Vă prezentăm în continuare textul mesajului: „Ziua Dezrobirii Romilor, marcată în fiecare an pe 20... Read more »

Primăria Sibiu a semnat contractul de achiziție pentru încă 10 autobuze noi

Procedura inițiată de Primăria Sibiu pentru achiziția a 10 autobuze noi s-a finalizat luni, 18 februarie prin semnarea contractului cu firma BMC Truck & Bus SRL din București, valoarea investiției din bugetul... Read more »

Ţărănistul roşu Victor Ciorbea MINTE într-un comunicat oficial

Având în vedere comunicatul de presă remis de către Instituţia Avocatului Poporului (http://www.avp.ro/comunicate-de-presa/comunicate2019/comunicat_20februarie2019.pdf) cu privire la pichetarea instituţiei de către Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară (OTPMP) şi solicitarea acestui for... Read more »

La mulți ani, Grigore Leșe!

Grigore Leșe este un cunoscut interpret de muzică tradițională românească din zona Țării Lăpușului, România. S-a născut la 20 februarie 1954, în satul Stoiceni din Maramureș. A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe... Read more »

Apel la demnitate şi normalitate pentru persoanele diagnosticate cu scleroză multiplă

Alianţa Pacienţilor Cronici din România susţine demersurile iniţiate de către Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune, Asociaţia de Scleroză Multiplă Bucureşti şi Asociaţia Învingătorii Sclerozei Multiple, privind îmbunătăţirea Programului Naţional de Scleroză Multiplă... Read more »

Licean român, câștigător al unui conscurs NASA, către elevii din generația sa: să trăiți viaţa voastră, nu a altora

Unul dintre cei opt liceeni din echipa sibiană care a câştigat un concurs de robotică organizat de NASA în SUA, Sabin Mareş, a declarat miercuri, că cel mai mult l-a impresionat la... Read more »

Propunerile de numire a miniştrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Transporturilor au fost transmise preşedintelui României

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, astăzi, preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a miniştrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Transporturilor. Pentru Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a fost propus... Read more »