LIFESTYLE

Laura Bretan: “Vreau să aduc finala Eurovision 2020 în țară”

Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 al concursului “Românii au talent!” de la PRO TV, a devenit oficial româncă! Noul statut o ajută în misiunea sa: și-a propus să câștige Eurovisionul!

Născută într-o suburbie din Chicago din părinți români, tânăra care a uimit Statele Unite la concursul la „America’s Got Talent”, unde a ajuns până în finală, vrea să facă mai mult pentru țara unde s-au născut părinții ei – tatăl e din Maramureș, iar mama, din Hunedoara. Primul pas l-a făcut: a obținut cetățenia română. Al doilea e în plină desfășurare: s-a înscris la Eurovision, unde piesa sa a fost selectată pentru semifinale!

Laura Bretan își dorește enorm să reprezinte România la Eurovision și că este hotărâtă să câștige la Tel Aviv, ca să aducă Eurovision 2020 în țara noastră. Popularitatea pe care o are în Statele Unite și susținerea de care se bucură din partea unei echipe de profesioniști (compozitori, textieri, orchestratori, management, producători, designer) o recomandă pe micuța solistă de pop opera drept o concurentă avizată la noua selecție națională Eurovision.