EDUCAŢIE/CULTURĂ

Profesorul Gabriel Braic oferă lecții online pentru Bacalaureat în contextul pandemiei de coronavirus

Profesorul de limba română, Gabriel Braic, este  cunoscut în mediul online, unde ține lecții de limba română și unde are întâlniri cu elevii care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat.

Iată ce scrie profesorul din Cluj-Napoca pe pagina lui de facebook:

Azi a fost prima zi în care școlile au fost închise în România. Urmează alte zile, ba chiar săptămâni, veți vedea!, în care elevii vor sta acasă. Au mai rămas 89 de zile până la BAC. Puține? Multe? Chiar dacă s-au suspendat cursurile, examenul maturității va trebui susținut. De aceea, de mâine, pe pagina mea https://www.facebook.com/gabrielbraic.ro/, îmi propun să susțin câte un CURS ONLINE LIVE pentru BAC pe zi.

Voi prezenta GRATUIT câteva detalii importante despre operele literare ale autorilor canonici precum Creangă, Slavici, Rebreanu, Călinescu, Petrescu, Preda, Eminescu, Bacovia, poeții moderniști, Caragiale, Sorescu ș.a. precum Sadoveanu sau Dan Lungu. În plus, voi oferi sugestii despre textul argumentativ.

Celor interesați le voi pune la dispoziție (în anumite condiții) comentarii complete și videouri full-HD cu lecții pentru BAC. Voi fi la dispoziția voastră pentru a răspunde la întrebări și a clarifica nelămuriri.

Vă mulțumesc pentru că veți distribui mesajul meu celor care au nevoie de acest mic ajutor. Sunt mulți oamenii buni care încearcă să facă ceva pentru ca răul să nu triumfe. Le urez succes! Haideți să multiplicăm.