LIFESTYLE, EDUCAŢIE/CULTURĂ

Lenuța Ștef (Batalionul 812 Infanterie), desemnată cel mai bun sportiv militar din țară 

Lenuța Ștef (Batalionul 812 Infanterie) Din Bistrița a fost desemnată cel mai bun sportiv militar din țară

Recent, la Școala de Aplicație a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Mangalia, a avut loc etapa pe Ministerul Apărării Naționale a concursurilor militar aplicativ-militare de vară. La această competiție au participat cei mai buni sportivi militari din țară, printre care, mai mulți militari din Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan” care au concurat pentru Forțele Terestre și care au clasat lotul acestei categorii de forțe pe locul I în concurs.
La finalul întrecerii, Fundația „General Ștefan Gușă” a oferit premii celor mai buni sportivi din concurs. Astfel, cel mai bun sportiv a fost desemnată Lenuța Ștef, militar al Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița”, care i-a surclasat pe plutonierul Sergiu Roman (Forțele Aeriene) și caporalul cls. a III-a Daniel Beldugan (Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii).
Pe lângă competițiile militare la care participă, Lenuța Șef practică fotbal de performanță, fiind căpitanul echipei de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului, echipă care a reușit o performanță de excepție în acest sezon competițional (vicecampioană a României și finalistă în Cupa României).


,,Încă din copilărie îmi plăcea să joc fotbal cu băieții. Deși schiul a fost primul meu sport, la care am avut rezultate la nivel national, ACS Heniu Prundu Bârgăului mi-a oferit șansa să joc fotbal într-un cadrul organizat și să progresez an de an. Binențeles, în același timp, am reușit să-mi îndeplinesc un vis din copilărie: acela de a deveni militar. Încă de mica admiram militarii, și, după ce am crescut, admirația mea s-a transformat în dorința de a urma această carieră. Am șansa că cele două, sportul și Armata, se completează foarte bine”, ne-a declarat Lenuța Ștef, întrebată cum a ajuns să joace fotbal, dar și să îmbrace uniforma militară,
Felicitări și mult succes, Lenuța Ștef!

Sursă foto : MApN/Lenuța Ștef – Facebook

Cristina Rusu