ACTUALITATE, POLITICĂ

Liberalii bistrițenii: ,,Pute a trădare națională”

Stelian Dolha (PNL) a precizat într-o conferință de presă că reacţiile PSD, în urma depunerii plângerii penale de către liderul Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, sunt isterice: „La sfârşit au ieşit şi purtătorii de lance, ăştia de la Bistriţa, Deneş şi Suciu. A intrat în hora asta şi domnul Deneş şi a scris după dictarea PSD. E un pic cam trist ca după atâta vreme de politică să scrie după dictare. L-am văzut şi pe Suciu, Daniel Suciu, care a avut treabă cu Iohannis şi în visele sale vorbeşte sau îşi imaginează diverse scenarii, dar la un moment dat trece, totuşi, pe ceva ce-i place foarte mult – şi-l caracterizează, îl prinde bine – despre bărbăţia în politică.

Cred că oamenii aceştia fac foarte mult rău României. Noi, românii, avem foarte mult de suferit de pe urma lor şi foarte mult, pentru că după zeci de ani de diplomaţie în Oprientul Mijlociu, ajungem să ne întrebăm România încotro şi asta pentru a-i face pe plac lui Liviu Dragnea. Mie-mi sună chestia asta ca un fel de prostie monumentală şi, dacă vreţi, un fel de trădare naţională.I-o spun şi domnului Suciu, i-o spun şi domnului Deneş că asta pute a trădare naţională, dragilor, ceea ce faceţi voi acum”.

Liberalii bistrițeni au anunțat că vor face o campanie de conștientizare față de intențiile PSD  de a desființa pilonul II  de pensii.