ACTUALITATE

Cluj-Napoca. Liderii PNL, în linie dreaptă cu pregătirea alegerilor: “Suntem partidul care putem bate PSD”

Liderii PNL, s-au întâlnit la Cluj-Napoca pentru pregătirea precampaniei electorale privind alegerile europarlamentare din luna mai.

La întâlnire participă conducerea partidului şi lideri din Transilvania. Vasile Blaga, Emil Boc şi Ilie Bolojan sunt de asemenea prezenţi. Fostul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, a îndemnat la mai puţine lozinci şi la o muncă susţinută în teren. Acesta a precizat că în Transilvania, numeroase organizaţii nu mai sunt performante, punând accent pe filialele din Satu Mare şi Maramureş.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac foarte dur la adresa Guvernului şi PSD.

“Sunt cele mai importante alegeri. La alegerile locale avem capacitatea de a atrage candidaţi foarte buni pentru a câştiga principalele primării, iar localele vor da tonul pentru alegerile parlamentare. Sunt convins că PNL are tot ce îi trebuie pentru a mobiliza electoratul. Avem organizaţie solidă, putem bate PSD. Dacă vom câştiga europarlamentarele, vom guverna. Sunt sigur că bom avea izbândă

Nu există o altă ancoră pentru noi decât Uniunea Europeană. PSD nu-şi doresc oameni pe picioarele lor, ci slugi. Acţiunea noastră trebuie să respecte valorile, principiile, respectul faţă de individ şi morala creştină, care a permis ca fiecărui individ să reuşească iar celor care nu pot să i se acorde sprijin.

Suntem o poartă a Europei, avem acces la Marea Neagră, suntem o legătură importantă cu alte civilizaţii. 28 de ani România a avut nişte trădători la conducere. Au fost blocate mari proiecte, autostrăzi şi reţele feroviare. De 11 ani nu se întâmplă nimic concret.

Exportăm cereale, animale vii şi aducem produsele procesate din ţările respective la preţuri mult mai mari. E inadmisibil că nu ne luptăm aşa cum face Polonia.”, a declarat preşedintele Ludovic Orban.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a îndemnat liderii liberali să aibă contact permanent cu oamenii, iar secretarul general Robert Sighiartău a cerut tuturor să poarte tricoul PNL şi să creadă în victoria cu PSD