POLITICĂ

Liderii USR s-au opus realizării Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții inițiat de PSD

Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI) va însemna FALIMENTUL României, au declarat liderii USR, după votul acordat de PSD-ALDE pentru constituirea fondului de investiții. Aceștia au atacat imediat decizia din Parlament și au precizat că ,,PSD guvernează țara cum ar guverna niște bandiți o fabrică: o devalizezi încet și apoi fugi în Brazilia. Vom avea de muncit enorm ca să reparăm după acești infractori când vom veni la guvernare!”.

Președintele PMP, Dan Barna:

Declarații de presă USR

Declarații despre cel mai mare tun PSD: Azi a fost adoptat proiectul de înființare a Fondului Suveran de Investiții.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Miercuri, 6 iunie 2018

Deputatul de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, a menționat pe facebook că s-a dat undă verde jafului patrimoniului statului. ,,Trăim în țara abuzurilor si a jafului ultimelor 33 de întreprinderi cu capital de stat profitabile!
Azi în Parlament a fost o zi de doliu!
S-a dat undă verde prin crearea cu dedicație a unui Fond Suveran de investiții la jefuirea patrimoniului statului! Adio Hidroelectrica, OMV Petrom, Romgaz, Poşta Romană şi CFR,care nu vor mai fi deţinute parţial sau total de ministere, ci direct de un fond suveran de dezvoltare şi investiţii. Fondul va fi ca un sac de bani, în care statul va aduce 9 miliarde de lei şi toate acţiunile pe care le are în toate cele 33 de companii profitabile. Adică liber la furat!
USR va ataca legea la Curtea Constituțională!, a precizat deputatul bistrițean”.