POLITICĂ

Liderul ALDE (european), Guy Verhofstadt, va fi prezent la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS de pe 24 mai din Bucureşti

Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, va fi prezent la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS care va avea loc vineri, 24 mai, din Bucureşti.

Alianţa 2020 USR PLUS va organiza cel de-al treilea miting electoral în Parcul Izvor, eveniment care va începe la ora 16:00 şi se va termina la ora 22:00. Evenimentul va fi deschis de un concert, urmând ca la ora 19:30 să înceapă discursurile preşedinţilor celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ale candidaţilor la europarlamentare.

“Campania noastră electorală a însemnat multă muncă. Am început cu strângerea semnăturilor, pe bune, şi am primit încrederea a peste 500.000 dintre români. Apoi a urmat caravana victoriei prin toată ţara, candidaţii noştri, membrii filialelor celor două partide şi mulţi voluntari au străbătut România de la nord la sud şi de la est la vest, în toate marile oraşe dar şi satele îndepărtate. Acum tragem linie şi organizăm ultimul miting electoral în Bucureşti. Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot.”, transmite preşedintele USR Dan Barna, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

Mitingul Alianţei 2020 USR PLUS va fi diferit faţă de mitingurile clasice ale vechilor partide politice, cei prezenţi vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidaţii Alianţei.

“Încheiem împreună o campanie grea, onestă şi intensă, în care am stat în fiecare zi în stradă, la metrou, în parcuri, la dezbateri sau la conferinţe. Mitingul de vineri e ultima şansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulţi cei care vrem o schimbare adevărată. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoţia din politica românească. Haideţi să le arătăm că nu sunt singuri şi că România mai are o speranţă. Pe 24 mai ne strângem toţi cei care nu ne-am pierdut speranţa.”, conchide preşedintele PLUS Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.