ECONOMIC

Liderul senatorilor PNL: “Dragnea a dat startul sezonului gogoşilor pentru 2020!”

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, spune că banii alocaţi educaţiei au fost tăiaţi, iar acel 6% reprezintă în continuare doar un slogn pentru actuala guvernare.

“Ministerul Finanţelor, în disperare că deficitul bugetar ajunge la 4% în acest an, a tăiat banii alocaţi în buget Ministerului Educaţiei la rectificare. După câteva zile, premierul spune că a vorbit cu Ministerul Finaţelor şi sigur sunt bani în viitor pentru tot felul de gogoşi. Chiar şi o gogoaşă care creşte alocarea a 6% din PIB pentru Educaţie. Fapte: Guvernul la propunerea disperată a MFP taie banii Ministerului Educaţiei. Guvernul promite lapte şi miere pentru educaţie, în viitor. (Binenţeles doar dacă românii votează bolşevicii şi sunt de acord cu ieşirea din UE.)

Sindicatele care îi reprezintă pe cei din educaţie au ignorat faptele dar au răspuns fără ezitare la invitaţia guvernului de a gusta din gogoşi. PSD a intrat în campanie electorală pentru 2020. O sa plouă cu gogoşi pentru 2020.Le mai gusta cineva sau trimitem PSD-ALDE la lada de gunoi a istoriei?”,a precizat senatorul.

De asemenea, Cîţu a explicat că Eugen Teodorovici a venit cu o tombola.

“După încheierea perioadei de subscriere MFP va organiza o tombola pentru toti investitorii în cadrul programului Tezaur – editia Centenar. Astfel, 1000 de investitori selectați vor primi un bonus de dobândă în valoare de 5.000 lei, care va fi acordat în perioada imediat următoare declarării câștigătorilor.”,spunea ministrul finanţelor, iar replica lui Cîţu a venit imediat. “E o tombolă. Atâta poate. ”