ACTUALITATE

Liga Florilor: CSM Bistrița dă piept azi cu HC Dunărea Brăila

de Mihai Sărmășan

CSM Bistrița va evolua astăzi pe teren propriu cu începere de la ora 11.00 împotriva formației HC Dunărea Brăila. Meciul care se va disputa la Sala Polivalentă nu este transmis de nicio televiziune.

Întâlnirea din etapa a XIV-a a Ligii Florilor, a doua a returului, va arbitrată de cuplul Marius Ghiorghișor din București și Eugen Marian State din Buzău, iar observatorul partidei este Petru Pop din Baia Mare.

Handbalistele pregătite de Florentin Pera vin la Bistrița cu gândul de revanșă, după înfrângerea din tur, când au pierdut pe teren propriu cu 30-31 după ce la pauză Brăila conducea cu 18-14.

În ediția precedentă de campionat, HC Dunărea Brăila a câștigat ambele meciuri disputate cu echipa antrenată de Horațiu Pașca, 30-26 la Bistrița  și 32-25 la Brăila.

CSM Bistrița se află pe locul 7 cu 22 de puncte, iar HC Dunărea Brăila se află pe locul 8 cu 19 puncte. Echipa din Brăila are 4 victorii și trei înfrângeri în meciurile jucate în deplasare în acest campionat, în timp ce CSM Bistrița are doar două victorii, cu Slobozia și U Cluj, și un egal cu SCM Craiova miercurea trecută, în meciurile de pe teren propriu.