Limbaj de cartier în Guvernul României! Ministrul Eugen Teodorovici la adresa unui senator PNL, în timpul dezbaterii bugetului: ,,După ce că ești urât, mai ești și prost”

Circ ieftin, miercuri, la dezbaterea bugetului în comisiile de specialitate ale Parlamentului României. Protagonistul, nimeni altul decât ministrul Finanțelor, PSD-istul Eugen Teodorescu. Aflat în Comisia de buget-finanțe, în timp ce senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament, Eugen Teodorovici a cerut colegilor săi din PSD să respingă acest amendament, după care a început să-l ironizeze pe senatorul liberat cu vorbe care pot fi întâlnite în mahala, nicidecum la un reprezentant al Guvernului României.

Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost.  Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a spus Teodorovici râzând, conform PRO TV care a difuzat înregistrarea momentului în care un ministrul din cabinetul Dăncilă jignește un parlamentar al statului.

La ieșirea de la Comisie, Teodorovici a fost întrebat de jurnaliști de ce a folosit astfeld e cuvinte la adresa senatorului liberal, dar acesta a răspuns că nu a folosit nici un cuvânt urât. Probabil, după mintea domniei sale, a fi prost este un compliment. Ce să ne mai mirăm, când prostia a fost ridicată la nivel de artă în România ultimilor ani. Mare ți-e grădina, Doamne!!

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.