Lions Club Bistrița si-a premiat, sponsorii, voluntarii și câștigătorii concursurilor „Afișul pentru pace” și „Eseul pentru pace”.

Marti 05.12.2017, Lions Club Bistrița si-a premiat, sponsorii, voluntarii și câștigătorii concursurilor „Afișul pentru pace” și „Eseul pentru pace”.
Participanții au trăit momente speciale, rememorând momentele petrecute împreună, mai ales în cadrul Târgului de Purici.
,,Pe lângă numeroșii voluntari, membrii ai celor două cluburi Lions și două cluburi LEO, am avut lângă noi pe Ana Dragu, sufletul asociației „Micul Prinț” si pe Vasile Duda, vechiul nostru prieten, președintele juriului concursului „Afișul pentru pace”. Le mulțumim tuturor! Mulțumim reprezentanților presei care ne sunt mereu aproape!

Un loc aparte în sărbatorirea Zilei Voluntarului l-a avut premierea copiilor premiați în cadrul concursurilor ,,Afișul pentru pace” și ‘,,Eseul pentru pace”. Curățenia sufletelor lor a creat clipe minunate! Automatismul ca ,,tinerii din ziua de azi nu o să ne plătească pensiile” evident că nu este adevărat: copiii și tinerii sunt în majoritatea lor buni, întrebarea este cum îi creștem noi?!”, au precizat membrii Clubului Lions Bistrița.

Fotografia postată de Clubul Lions Bistrita.

Fotografia postată de Clubul Lions Bistrita.

foto. pagina facebook Lions Club Bistrița.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.