Liviu Dragnea: “Protestele au fost finanțate și au fost organizate paramilitar“

Dragnea a ales să facă primele precizări la Antena 3 (la ora 21.00), post de televiziune căruia şi Gabriela Firea i-a acordat un interviu despre nemulţumirile care îl vizează pe Liviu Dragnea.

Întrebat despre acuzele aduse de Gabriela Firea, Dragnea a răspuns că primarul Capitalei spune prostii și că n-a spionat-o, așa cum se spune.

“Nu pot să nu i-au apărarea Guvernului. Lucrurile se pot discuta în partid.Firea se asșează la coadă să atace partidul. Doamnei Firea i s-a inoculat faptul că cineva vrea să arunce vina pe ea pentru proteste”, a precizat Dragnea, care a menționat că protestele au fost finanțate și au fost organizate paramilitar.

Partidul trebuie să rămână la guvernare, a mai precizat Dragnea

Gabriela Firea i-a cerut public demisia lui Liviu Dragnea, fiind nemulţumită de felul în care conduce PSD.

Recommended For You

2 Comments

 1. Daca am pretenția ca orice parlamentar, primar, președinte de consiliu județean, președinte de partid sau ministru din Romania sa fie mai inteligent și mai patriot decât mine, pretind oare ceva anormal sau ma înscriu în limita normalului ? ?

  Oare nu tot asta cereau cei peste 100 000 de manifestanți pe 10 august, adică o țara fără penali in funcții de conducere. Cereau ceva care dinamita statul de drept sau ordinea morala si etica din țara noastră, ceva atât de îngrozitor si de criminal încât trebuiau gazați si dispersați in cele patru colțuri ale Bucureștiului, ca sa nu zic ale lumii !!?

 2. DELIRIUM TREMENS !
  Nu stiu daca seful consilierilor lui Dragnea e bolnavul cel mai grav, dar si cei ce elucubreaza public in mod constant au o vina foarte mare.
  Acest instigator fara scrupule si cei care il consiliaza devin pe zi ce trece o problema grava de siguranta publica.
  Oare mai are statul roman puterea si oamenii verticali care sa- l TRIMITA DE URGENTA ACOLO UNDE II E LOCUL ?
  Asta nu mai e politica dragii mei, definitia trebuie data de procurori sau/si psihiatrii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.