ACTUALITATE, POLITICĂ

Ludovic Orban: „Am reuşit! Am unit toata opoziția! Avem 237 de semnături!“

Ludovic Orban, președintele PNL, a anunțat că Opoziția se bazează pe un minim de 237 de voturi la moțiunea de cenzură iniţiată împotriva Guvernului Dăncilă, rezultate din totalul semnăturilor obţinute până ȋn prezent.

„Am reuşit! Am unit toata opoziția! Avem 237 de semnături!
Această moțiune este una decisivă. Ne bazăm pe un număr de voturi mai mare decât numărul de semnături pe care le-am obţinut. După opinia mea, Guvernul va fi demis. Atât numărul de semnături, cât și toate discuțiile pe care le-am avut arată acest lucru.
Despre presupusele schiţe de Guvern care au circulat ȋn mass-media, pot să spun că sunt minciuni gogonate, fake news. Partidul Naţional Liberal are câte patru, cinci candidați pentru fiecare portofoliu, dar îi vom anunța în momentul în care vom discuta despre formula de guvernare.“

Reamintim că Partidul Naţional Liberal, iniţiatorul moţiunii de cenzură, a anunţat prin vocea preşedintelui PNL că nu va depune moţiunea până nu se va aduna un minim de 233 de semnături, echivalentul numărului de voturi necesar pentru ca o moţiune de cenzură să fie adoptată şi Guvernul să fie demis.

Vremea

Berlin Berlin Germany
Predominant  înnourat
Predominant înnourat
3°C
Vânt: 22 km/h V