ACTUALITATE

Ludovic Orban: ,,M-aș bucura dacă domnul Crin Antonescu și-ar depune candidatura pentru europarlamentare”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, într-o emisiune TV, că s-ar bucura dacă fostul lider al partidului Crin Antonescu şi-ar depune candidatura pentru alegerile europarlamentare.

,,Încă nu ştiu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face până în data de 1 octombrie. M-ar bucura dacă domnul Antonescu şi-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine dacă va candida sau nu. Sigur că dacă va candida domnul Antonescu, nu cred că poate să candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile şi în funcţie de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste”, a afirmat Orban, la România TV.

El a precizat că a discutat cu Antonescu despre alegerile europarlamentare, însă nu şi despre posibilitatea depunerii unei candidaturi.

,,Ne leagă o istorie îndelungată şi o prietenie, chiar dacă nu întotdeauna am avut poziţii politice similare şi uneori am avut poziţii politice diferite”, a punctat Orban.