POLITICĂ

Ludovic Orban: ”PNL este mobilizat la maximum pentru a asigura reușita moțiunii de cenzură”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este ferm convins de reuşita moţiunii de cenzură. El a declarat la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, că mizează pe un număr de 244 de voturi pentru susţinerea moţiunii, cu 11 voturi peste cele necesare.

”Faţă de cei 237 parlamentari care au semnat moțiunea de cenzură, până în prezent, avem ȋncă șapte parlamentari care au promis că vor vota moțiunea de cenzură. Noi mizăm pe 244 de parlamentari la acest moment. Dacă vor vota moțiunea de cenzură și cei trei parlamentari, care și-au anunțat trecerea la Pro România, se poate spune că avem 247 de voturi.

Avertizez public președintele PSD și negociatorii PSD, că orice promisiune făcută, în bani sau în funcții, către parlamentari pentru a le schimba opțiunea politică, reprezintă o infracțiune. Ca atare, îi somăm să se abțină de la practicile cu care ne-au obișnuit. Oricum, șansele de reușită ale unor astfel de practici, după părerea mea, sunt egale cu zero”, a mai precizat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.