POLITICĂ

Ludovic Orban: „PNL este unitar şi în luptă cu PSD”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că PNL este coerent, unitar şi în luptă cu PSD.

Liderul liberal a fost întrebat dacă a avut reacţii din teritoriu față de declaraţiile făcute de Vasile Blaga după o întâlnire cu liberalii foşti membri PDL.

,,Am prezentat lucrurile aşa cum au fost. Deci, domnul Blaga, după achitare, a avut o discuţie cu mine, mi-a spus că ar vrea să aibă o discuţie în special cu câţiva foşti colaboratori apropiaţi din fostul PDL cu intenţia clară de a-i mobiliza, de a îi aduce în dispozitivul de luptă al partidului. Şi asta s-a întâmplat. Orice altă speculaţie privitoare la întâlnirea care a avut loc la sediul PNL este neavenită. Sigur că unii au fost îngrijoraţi, mai ales datorită modului cum a fost prezentată întâlnirea de zona de media care este mai degrabă sub influenţa partidului de guvernământ, dar lucrurile sunt normale, PNL este coerent, unitar şi în luptă cu PSD”, a precizat Ludovic Orban.

El s-a referit şi la organizaţia PNL Dâmboviţa şi a infirmat posibila relaţie tensionată dintre conducerea interimară a organizaţiei şi cei doi parlamentari PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda şi Iancu Caracota.

,,Nu cred că e vorba de o relaţie tensionată, parlamentarii PNL au fost aleşi în judeţul Dâmboviţa de către alegătorii PNL, ei trebuie să acţioneze împreună cu organizaţia judeţeană pentru reprezentarea cetăţenilor care le-au încredinţat votul şi, de asemenea, pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni că PNL poate să îi reprezinte şi are soluţiile potrivite pentru rezolvarea problemelor lor”, a spus Ludovic Orban.

PNL Dâmboviţa are, de câteva luni, un preşedinte interimar, în persoana lui Gabriel Grozavu, iar până la sfârşitul anului vor avea loc alegeri în filială.