Ludovic Orban și Robert Sighiartău în vizită în SUA

Printr-un comunicat remis presei, Partidul Național Liberal informează că în perioada 10-19 noiembrie 2017 membrii ai conducerii PNL vor efectua o vizită în Statele Unite ale Americii. Delegația PNL va fi reprezentată la cel mai înalt nivel prin Președintele partidului, Ludovic Orban. Președintele va fi însoțit de Secretarul General al PNL- Deputatul Robert Sighiartău, de Vicepreședintele PNL- Deputatul Ben-Oni Ardelean (Vicepreședinte al Camerei Deputaților) și de Președintele PNL Diaspora- Senatorul Viorel Badea (Președinte al Comisiei românilor de pretutindeni din Senat).

Reprezentanții PNL vor vizita Washington, Maryland, Philadelphia, New York și Atlanta, unde vor avea întâlniri cu membrii ai Congresului și Senatului Statelor Unite ale Americii, înalți oficiali ai Departamentului de Stat al SUA, reprezentanți ai think tank-urilor, mediului de afaceri și ai comunității românești din SUA.

Consolidarea parteneriatului special pe care România îl are cu Statele Unite ale Americii este o componentă prioritară în viziunea politicii externe a PNL, iar în acest sens PNL va accentua dezvoltarea relațiilor bilaterale în mai multe domenii de convergență. Totodată, PNL consideră extrem de importanță relația cu Diaspora românească din SUA, o resursă vitală în dezvoltarea și aprofundarea relațiilor cu SUA și, deopotrivă, o resursă esențială în dezvoltarea României.

Biroul de presă al PNL

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.