ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ

Ludovic Orban, ultimatum pentru președinții de filiale: ,,Vreau ca fiecare şef de organizaţie să dea cu parul în şeful de la PSD”

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj foarte ferm liberalilor, duminică, la finalul ședinței Consiliului Național al partidului. ,,Oastea trebuie trezită” și fiecare şef de organizaţie trebuie ,,să dea cu parul” în şeful de la PSD, a cerut liderul PNL. 

,,Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (…), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte. (…) Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”. În caz contrar, liderul PNL a avertizat că va lua măsurile care se impun.

„Nu-mi doresc să iau nicio măsură de sancţionare a nimănui, dar nici nu pot să accept ca unii să demită pe nepusă masă primari de municipii aflaţi în funcţie. Ce alt serviciu mai mare poţi să-i faci PSD într-un municipiu decât să-l demiţi din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale pe primarul PNL? Să terminăm cu astfel de prostii şi cu astfel de decizii care sunt luate fără nicio noimă. Dialog, comunicare, solidaritate sunt fundamentale.

Nu o luaţi ca un avertisment, dar voi lua măsurile care se impun pentru a avea garanţia că PNL va câştiga alegerile”, a mai spus Orban. De asemenea, șeful PNL a spus că vrea ca lupta dintre partidul său și PSD să fie câștigată într-un duel cu el şi cu Liviu Dragnea.