ACTUALITATE

MagiCAMP a împlinit 5 ani

„Astăzi, MagiCAMP împlinește 5 ani.

În ăștia 5 ani, vreo câteva mii de copii au fost fericiți și pentru vreo câteva mii de familii povara a fost puțin mai ușoară.

Câteva mii de copii, câteva mii de familii… cam tot atâtea cât o să putem ajuta doar în anul care vine. ÎNTR-UN AN CÂT ÎN CEI 5 DINAINTE. Cam așa am crescut… și asta nu ar fi fost posibil fără generozitatea dumneavoastră.

Când vă gândiți la români și la România, când vă gândiți la noi, gândiți-vă și la ce am putut construi împreună în doar câțiva ani. E doar începutul”, spune Vlad Voiculescu.

Din 2014 încoace, MagiCAMP s-a transformat dintr-o tabără pentru copii cu afecțiuni oncologice într-un conglomerat uriaș de proiecte sociale și de divertisment tot mai elaborate și de anvergura, care ating mii de beneficiari și care au parte de sprijinul altor zeci de mii de susținători. Vom continua să vă ținem la curent cu ele, fără îndoială. Dar azi, 17 august, e ziua primelor tabere MagiCAMP, este ziua copiilor care ne-au făcut să vedem și să simțim altfel lumea.
La mulți ani, MagiCAMP, le mulțumim tuturor copiilor pe care i-am cunoscut în MagiCAMP pentru râsul lor molipsitor, echipelor medicale pentru că ne-au acordat încrederea lor și voluntarilor pentru dedicarea lor totală! Cinci ani mai târziu suntem tot împreună!

magiCAMP