LIFESTYLE

Mamei Alexandrei Măceșanu i s-au cerut bani pentru eliberarea fetei. Totul a fost o pistă falsă

Există semeni care ar face orice pentru a pune mâna pe bani. Chiar dacă pentru acest lucru calcă pe sufletele unora dintre cei mai năpăstuiți oameni. Așa s-a gândit și un tânăr să se pricopsească sunând-o pe mama Alexandrei Măceșanu și spunându-i că face parte dintr-o rețea, că Alexandra și Luiza sunt în viață și vor fi cedate familiilor în schimbul a 3500 de euro pentru fiecare fată.

Totul s-a dovedit a fi ,,opera” unui tânăr prins și anchetat de anchetatori după ce familia Alexandrei a anunțat Poliția.

„De 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris  Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, pe Facebook.