POLITICĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Maramureșul – locul în care ne construim viitorul !

Distribuire articol:

Alegerile locale sunt despre oameni, despre comunități și problemele lor. Alegerile în care oamenii vor mai puțină politică și își doresc  soluții la problemele pe care le au.

Despre asta am vorbit pe fiecare stradă și cu fiecare maramureșean pe care l-am întâlnit. În aceste localități trăiesc oameni, nu PNL, PSD sau alt partid.

Fiecare localitate are și un profil propriu și probleme specifice și le-am adunat într-un program de dezvoltare minimal pentru fiecare localitate. Nu există o rețetă, dar anumite lucruri sunt clare pentru orice localitate.

Politica e despre oameni și creșterea calității vieții e indicatorul principal pentru o viață mai bună. Noi trebuie să ne asigurăm că cetățenii beneficiază de utilități și servicii bune. Dacă ai apă caldă în casă, un loc de muncă bine plătit, ai deja un standard social acceptabil. Trebuie să asfaltăm și să modernizăm comunitățile dar în același timp oamenii trebuie să-și găsească rostul acolo unde trăiesc. Să aibă unde lucra, să aibă un loc de muncă bine plătit și să aibă o perspectivă a vieții lui și a copiilor lui.

Cred că fiecare putem contribui la proiectul de dezvoltare al județului și acesta este angajamentul meu. Îmi place munca și seriozitatea și sunt convins că proiectul pentru Maramureș poate fi realizat.

Pe 9 iunie sper ca maramureșenii să aleagă onestitatea, profesionalismul și corectitudinea.

Vlad Duruș, candidat pentru funcția de consilier județean Maramureș din partea Alianței Dreapta Unită USR PMP

 

Acest material a fost comandat de Uniunea Salvați România, parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”, produs si publicat de SC APELLA SRL, cod mandatar financiar 21240009.


Distribuire articol: