Marile orașe ies din nou în stradă

Cetățenii marilor orașe sunt chemați din nou în stradă. Mai multe evenimente au fost lansate pe paginile de facebook, pentru a mobiliza cetățenii împotriva Guvernului care intenționează promovarea modificărilor la legile justiției.

La Cluj-Napoca mitingul începe la ora 18. Iată mesajul organizatorilor:

Duminică, de la ora 18:00, ne întâlnim în Piața Unirii din Cluj pentru a solicita de urgență Parlamentului respingerea in bloc a proiectului de modificare a Legilor Justitiei. Considerăm că aceste modificări sunt de natură să afecteze grav independența justiței și echilibrul puterilor în stat și servesc doar interesele unui grup restrâns de indivizi inculpați sau condamați penal ajunși întâmplător în poziții publice.
O justiție liberă este coloana unui stat de drept, iar noi, românii, alegem categoric să trăim doar într-o astfel de țară.
Pentru actuala clasă politică: NU aveți nicio șansă să ne distrageți atenția!

Apărarea independenței justiției este prioritatea nr. 1 a societății civile, garanția noastră că toate abuzurile comise de cei aflați acum în funcții publice și pe poziții de putere vor fi trași la răspundere în viitor pentru furtul din sănătate, infrastructură, educație și a banilor furați pe față de la toți românii prin intermediul legilor fiscale. Suntem cu ochii pe voi și o să apărăm și democrația și integritatea justiției până la capăt!

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.