Matei Moisil, în topul rideri-lor anului 2017

Matei Moisil este unul dintre cei mai buni rideri din acest an, conform freerider.ro. El a participat la mai multe competiții unde a obținut mereu rezultate bune. Iată ce spun specialiștii în domeniu.

Sportivul anului 2017 (Gravity)

În caz că nu ești prea familiarizat cu Gravity-ul, uite, cam așa se dau băieții ăștia. Foto: hila.ro.

Matei Moisil (Playbike) este un alt sportiv român care ne-a produs o mare surpriză în luna iunie a acestui an: locul 1 la Specialized Rookies Cup din Germania, categoria U17 și cum asta n-ar fi fost suficient, a bifat din nou prima treaptă a podiumului la IXS International Rookies Championships din Austria, categoria U17, în luna august. Pe lângă aceste rezultate, Matei a câștigat la categoria juniori, toate etapele din Cupa Națională de Downhill și așa cum era de așteptat și Campionatele Naționale de Downhill la Juniori. Mai aveți ceva de completat?

Fotografia postată de Cupa Națională de Enduro.

foto facebook Matei Moisil

Omul anului (2017)

Vlad Dascălu la Carpathian MTB Epic. Când cineva trece razant peste pietrele alea fără ca măcar să auzi ceva, nu-ți mai rămâne decât să exclami: ninja style!

Vlad Dascălu (sub tricoul Dinamo-BikeXpert) a reușit în 2017 ceva ce niciun alt sportiv român n-a realizat până acum: trei poziționări pe locul 5 în cadrul Cupei Mondiale de XCO U23, una în Andorra, alta în Italia și cealaltă la Lenzerheide, Elveția. Deși a avut mai multe participări, acestea trei ne-au lăsat cu gura cascată și ne-au produs o bucurie imensă, un sentiment cu care, sincer să fiu, nu suntem foarte familiarizați. În Cupa Spaniei, acesta a ocupat a 3 a treaptă a podiumului. Cum performanțele lui sunt mai mult decât promițătoare, vă propun să-l urmărim cu interes în participările sale internaționale de anul viitor, cu convingerea că vom fi martorii câtorva surprize frumoase, indiferent de echipa pentru care va alerga. Îl felicităm pe această cale și pe Cătălin Sprînceană, maganer-ul echipei, pentru eforturile depuse în susținerea lui Vlad Dascălu în acest sezon.

Sportivul anului 2017 (MTB)

Deși puteam să aleg dintr-o mulțime de fotografii ale multitalentului Arpad Kelemen, am decis că aceasta este cea mai reprezentativă, acum, la final de sezon. Fotografie de la Carpathian MTB Epic, acolo unde Arpad s-a clasat pe locul 2 în prima etapă!

Fără doar și poate, Árpád Kelemen (NoMad Merida-CST) nu este doar sportivul anului 2017, ci este cel care și-a dovedit măiestria în mai toate disciplinele: Campion Național la XCO, Campion Național la XCM, Vicecampion Național la Enduro (categoria seniori), Vicecampion Național la Ciclocross (categoria Elite)… Și sunt aproape convins că o participare constantă la Cupa Națională de Downhill i-ar fi adus de asemenea un titlu, cel puțin la categorie. Este clar că a muncit enorm demonstrând încă o dată ce înseamnă să fii un sportiv complet, care tace și face, cu o imensă modestie. Iar astfel merită premiul pentru Sportivul Anului 2017 și tot respectul nostru. Chapeau!

sursa. freerider.ro

 

 

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.