Mesaj al lui Vlad Voiculescu către Gabriela Firea: „Veți da socoteală. Cu sau fără autorizație“

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a reacționat dur, joi seară, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a motivat respingerea cererii Federației Românilor de Pretutindeni de a organiza un miting în Piața Victoriei, în 10 august, prin faptul că un milion de participanți – potrivit cifrei estimate de organizatori – ar perturba grav activitatea și circulația în București.

Firea a precizat și că PSD a intenţionat organizarea unui miting la care să participe un milion de persoane, dar în urma discuţiilor cu instituţiile implicate în menţinerea ordinii publice s-a decis redimensionarea.

„Gabriela Firea ne spune că protestul de pe 10 august nu a primit autorizație pentru că s-au anunțat 1 milion de oameni, ceea ce ar perturba, dom’le, Capitala. Tot Gabriela Firea îndeamnă «organizatorii» să își reconsidere solicitarea și să fie REZONABILI. Ba, mai mult, ne dă exemplul PSD, care ar fi vrut inițial să aducă 1 milion de oameni (sic!), dar până la urmă a adus doar 300-400.000 oameni (sic!), ca să nu exagereze“, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

„1. Gabriela Firea, doamnă, sunt câteva diferențe între mitingul PSD-ALDE și astea ale noastre, ale celorlalți. Primul și cel mai important ar fi că la noi nu există «organizatori» care aduc manifestanți cu autocare. Și pentru că nu există băieții ăștia care să alerge oamenii și să le ofere 50 sau 100 de lei (diferit, în funcție de localitate) sau să îi amenințe că le taie ajutorul social sau cu pierderea serviciului, cum ar putea cineva (oricine) să limiteze numărul participanților? Nu e greu să vă imaginați, faceți un «exercițiu de imagine»!

2 (sau B). Gabriela Firea, doamnă, de un an și jumătate încoace, sute de mii de oameni ies în stradă pentru că VOI, un partid de nesimțiți și infractori, ne scoateți pe toți din minți! Pentru că nu se mai poate! Pentru că VOI sunteți orice altceva decât REZONABILI!“, îi scrie cofondatorul RO+ primarului general.

Rezonabil este să le interziceți să protesteze celor care au trebuit să își câștige pâinea în altă țară din cauza guvernărilor voastre hoațe și proaste și vin PE BANII LOR la București doar ca să vă înjure pe voi?

Rezonabil este să le interziceți să protesteze celor care au trimis în țară ani de zile mai mulți bani decât toate investițiile străine, pentru sănătatea părinților, pentru școala copiilor și în general pentru tot ce n-ați făcut voi?

Rezonabil este, ca primar general, să numiți oamenii «veninoși» și «așa-numiți cetățeni»?

Rezonabil este să îi luați lui Călin Farcaș orice șansă la viață pentru a vă susține protejații în poziții de șefi de spitale?

Rezonabil este să vă bateți joc de oamenii din țara asta, să îi lăsați fără medicamente, să nu construiți niciun spital, nici chiar cele pentru care aveți fonduri europene încă din 2014?

Rezonabil este ca după „doar doi ani“ în care nu ați făcut nimic, să vă lamentați și să dați vina pe opoziție?

Rezonabil este ca un șef de partid să fie condamnat de două ori și după câteva zile de la propria condamnare să modifice Codul Penal pentru a se face scăpat, pe dânsul și pe alți infractori?

Rezonabil este halul în care analfabeții, infractorii și nesimțiții din partidul dumneavoastră își bat joc de justiție?

Rezonabil este să îndatorați țara asta cât pentru generații de acum înainte?

Pentru toate astea și pentru multe altele, veți da socoteală! Cu sau fără autorizație!

P.S. Totuși, dacă vreți să limitați numărul de oameni nemulțumiți și exasperați de ce faceți, retrageți codurile penale, retrageți legile justiției, nu mai băgați bățul prin gard cu grațierea și amnistia (penală și/sau fiscală), încetați cu manipulările și mizeriile de fiecare zi și puneți dracului mâna pe treabă, că de-aia v-au votat oamenii“, încheie Vlad Voiculescu mesajul adresat Gabrielei Firea.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.