LIFESTYLE

Mesaj al preşedintelui Klaus Iohannis pentru copii: Aţi făcut eforturi extraordinare. VIDEO

Mesajul Preşedintelui României, Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 1 iunie a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

“Dragi copii,

Anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere.

Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp.

Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi şi mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii.

Celor care veţi susţine în curând examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, vă doresc mult succes! Anul acesta, condiţiile în care se vor desfăşura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veţi descurca foarte bine!

Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre.

Dragi copii,

Prin respectarea regulilor sanitare, fiţi aliaţii mei în această luptă împotriva virusului şi vă asigur că împreună vom depăşi cu bine această perioadă!

La mulţi ani cu multe bucurii!”