ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, OPINII, POLITICĂ, ULTIMA ORĂ

Mesaj al primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc

La mulți ani, Europa!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest prin Centrul de informare Europe Direct (Transilvania de Nord), în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și cu instituţiile publice din Cluj, sărbătoresc Ziua Europei la data de 9 mai 2017, alăturându-se astfel întregii comunităţi europene care celebrează această importantă zi.

Având în vedere împlinirea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, evenimentul prilejuit de Ziua Europei din acest an este dedicat aniversării şi schimbărilor aduse comunităţii regionale de aderarea la U.E.

Astfel, suntem invitați astăzi, până la ora 17, în Parcul Central, la Casino Centru de Cultura Urbana Cluj, pentru a afla detalii despre teme europene de interes, activităţile instituţiilor europene, dar şi informaţii referitoare la programele de finanţare europeană și despre proiectele derulate de participanți.

Pentru a marca această zi, ADR-NV a creat 10 infografice care arată cele mai importante 10 avantaje pe care fiecare dintre noi le avem după aceşti 10 ani. Infograficele pot fi vizualizate aici http://www.nord-vest.ro/…/dupa-10aniroinue-in-transilvania…/.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-urile www.nord-vest.ro și www.europedirect.nord-vest.ro

Vremea in lume

Berlin Berlin Germany
Nori intermitenti
Nori intermitenti
2°C
Vânt: 11 km/h V
 
Newsletter