OPINII

Mesaj dur al jurnalistului Grigore Cartianu către purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere

Jurnalistul Grigore Cartianu a reacționat foarte dur la adresa purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere. Ovidiu Munteanu a postat un mesaj pe Facebook, prin care îi acuza pe toți cei care ar fi jignit poliția, recomandând tuturor să apeleze la popi sau la vecini și nu la poliție. Mesajul a fost taxat rapid de comunitatea de pe Facebook

„Încă un defect mintal: Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Nemernicul a postat pe Facebook un mesaj odios și agramat: ,,Pentru toți care jigniți și urâți Poliția Română, vă rog ca data viitoare când aveți probleme să apelați la oricine altcineva nu la poliție! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă înșela, la accidentele rutiere când voi sau alții aveți nevoie de ajutorul polițiștilor, vă rog să apelați la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție!”

Băi, lepădătură, în momentul ăla desființăm Poliția Română, iar cu banii respectivi facem o Poliție adevărată, în care să nu aibă loc canalii ca tine! Vom afla noi a cui pilă ești și tu, gunoiule!

P. S. – Tembelul e și laș: când a văzut reacțiile devastatoare la adresa sa, a șters mesajul”, a scris Grigore Cartianu.