ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, OPINII

Mesaj incredibil al președintelui PNȚCD Aurelian Pavelescu față de protestatarii clujeni. Vezi reacția liderului clujean.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a postat un mesaj pe rețeaua Facebook, în care își arată dezacordul față de marșul protestatarilor clujeni. El spune că totul e o diversiune.

,,Protestatari veniți de la Cluj pe jos – 450 km -, în Marșul Speranței, pentru protestele de azi din București!” O DIVERSIUNE JALNICĂ! Scurt comentariu despre câteva mijloace ale manipulării populației, cu participarea profeșioniștilor urii!

De câteva zile, așa-zisele Unități Militare ale statului paralel – în special Digi 24 și Realitatea TV, instigă și cheamă oamenii la protestul #Rezist, în numele principiului informării populației, folosit evident diversionist. Știrea obsesivă, că un grup de protestatari au plecat de la Cluj în urmă cu 10 zile, pe jos, spre București! Astăzi au ajuns, întâmpinați de televiziuni în direct, în scopul de a crea emoție, isterie, de a-i scoate pe bucureșteni din casă (dacă au venit oamenii pe jos de la Cluj, cum puteți să stați voi în casă?). O mare minciună, ca multe altele, alimentate de aparatul de propagandă dintr-o presă care nu mai are nicio legătură cu jurnalismul, mai degrabă cu tehnicile de divizare a societății și de implatare a urii cunoscute de la Goebbels și bolșevici.

Iată de ce povestea cu Clujul este o minciună de cea mai joasă speță! În timpul stagiului militar, tânăr fiind, dar și antrenat sportiv, am efectuat câteva marțuri, cel mai lung 70 km, altul 45 km, altele mai scurte – 20 km. Puțini dintre noi au reușit să le finalizeze, nici măcar cei care erau sportivi de performanță – studenții de la Institutul de Sport! Efortul fizic este insuportabil. La 20 – 30 km apar rănile în tălpi pentru cei mai mulți, iar la 40 – 50 km organismul celor mai sănătosi cedează, chiar fiind vorba de tineri la 19 ani. Perioada de recuperare este de zile. DAR 450 KM?

I-am vazut pe ,,protestatarii” de la Cluj bine merci. Conduși de un domn cam burtos, la vreo 60 – 65 de ani, cu alții câțiva – printre care și femei pe la 40 de ani -, foarte în formă, pregătiți să mai stea încă 7 – 10 ore în ninsoare prin Bucurețti. Aveau încălțările curate și uscate, deși era ploaie cam peste tot! Au început cu poze la fântâna de la Universitate! Evident, urmăriți de televiziuni, care cer chiar ele ieșirea la proteste! Informații, desigur, false: FAKE NEWS!

Imagini pentru aurelian pavelescu

De ce era nevoie de o asemenea minciună? Cine a făcut planul? Cum au aderat la această minciună televiziunile și jurnaliștii, în complicitate? Este evident că grupul respectiv – de vreo 20 de persoane – s-a deplasat cu autobuzul sau autoturisme: când veneau televiziunile mergeam câteva sute de metri – dădeau declarațiile în mers – apoi se urcau iar în mașină și asteptau mesele de fiecare zi! Televiziunile, jurnaliștii, cei care au făcut planul pentru instigarea populației: cine sta în spatele lor? De ce fac toate acestea? Cine dorește divizarea societătii, promovarea continuă a minciunii și urii în mod sistematic, pentru a obține o manipulare în masă? (A propos, Digi 24 au transmis și o înregistrare cu un amărât, care era prezentat ca jurnalist străin, care debita niște enormități despre corupția din România și revolta celor din stradă, evident, pentru o mai mare credibilitate, și el în fața grupului de la Cluj și, evident, a telefonului mobil.)

Care ar fi miza, așa încât să se ajungă la astfel de gesturi grotești? Puteau oamenii să vină cu trenul sau cu mașina, nu era nimic rău în asta, să protesteze! Dar, nu, nu era de ajuns! Problema este că această minciună începe să semene cu prostia, iar manipulatorii sunt disperați.

Replica lui Sorin Bobiș, liderul grupului care a pornit din Cluj-Napoca:

,,Bună tuturor! Aflu cu stupoare că un anumit ,,domn” Aurelian Pavelescu susține astăzi, după ce marșul nostru s-a încheiat, că totul a fost o manipulare, un fake news. Am să îi răspund o singură dată tovarășului Pavelescu: avea posibilitatea, timp de 11 zile să intersecteze grupul nostru, am postat permanent locul în care am dormit, locul din care am plecat și locul unde ne-am propus să ajungem în acea zi. Toți cei care au dorit să ne intersecteze ne-au găsit în marș pe drum, permanent am fost însoțiți de echipaje de poliție, am fost văzuți de zeci de mii de oameni care ne-au claxonat în trafic și ne-au arătat semne de apreciere. În acest sens stau dovadă foarte multe filmulețe în care se vede și mașina poliției. O să fac acum un lucru care într-un alt context nu l-aș fi făcut, o să vă arăt o fotografie cu picioarele mele făcută în 18 ianuarie, la Ploiești. Să auzim de bine!
PS: Am 51 de ani!”, a fost reacția liderului grupului de protestatari.

Fotografia postată de Sorin Bobis.