ACTUALITATE

Mesajele de final de campanie ale consilierilor municipali PNL Bistrița, Diana Morar și Sorin Hangan

Președintele Organizației Municipale a PNL Bistrița, consilierul municipal Sorin Hangan alături de colega sa Diana Morar,  președintele OFL Bistrița-Năsăud, au transmis astăzi în cadrul unei conferințe de presă, cate un mesaj adresat bistițenilor care vor participa duminică la alegerile europarlamentare și la referendumul privind legile justiției.

Diana Morar:România are o rană vie, o ruptură dureroasă provocată de modul în care se poartă Guvernul PSD cu românii plecaţi….Prioritatea PNL este normalizarea relaţiei dintre ţara mamă şi fiicele şi fiii ei plecaţi prin respectul datorat diasporei. Suntem fraţi şi suntem împreună, spiritual, sufleteşte, în credinţă şi la marile decizii care implică soarta României. În 26 mai se va lua o decizie mare pentru soarta României. Îndemnul nostru este de a ieşi la vot pentru a primi sprijinul tuturor celor care sunt plecaţi în străinătate pentru a-şi câştiga cu multă trudă soarta. Noi putem să schimbăm lucrurile acestea în bine şi acest lucru îl poate face doar PNL, singurul partid din România care contează cu adevărat în UE”

Sorin Hangan: „Eu îmi doresc ca tinerii bistrițeni, să rămână aici, în oraşul lor, fără parolă de intrare în oraş. Pentru asta trebuie să votaţi PNL şi DA la referendum! Noi vrem în Europa, nu să fugim în Europa.”