ACTUALITATE

Mesajul unui poliţist, după ce a văzut fluturaşul de salariu al unui infirmier: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop şi cred că pun trusa criminalistică în cui”

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a publicat pe contul său de Facebook fluturaşii de salariu care arată că în România un infirmier debutant câştigă mai mulţi bani decât un poliţist cu zece ani vechime.
“Cu un share informația poate ajunge și la Minister (era să spun Secretariat). După vreo postare mai “acidă”, secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor.
DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții.
🆘 Drept dovadă, un infirmier debutant (tot respectul pentru meseria oricui) câștigă mai bine decât un polițist cu 10 ani vechime. ‼️

Mi-am cumpărat o găleată cu mop și cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani.
A propos, știe cineva când se fac încadrări pentru personal necalificat la vreun spital? Că tare mă bate-un gând…

Bogdan Bănică
Vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS

Fotografia postată de Bogdan Bănică.