DIN TRANSILVANIA, EDUCAŢIE/CULTURĂ

Meșterii Clujului îi așteaptă pe admiratori în Parcul Etnografic

Meșteri și producători vă așteaptă în Piața Volantă organizată în Parcul Etnografic (str. Tăietura Turcului) cu produsele lor diverse, de astăzi până duminică inclusiv, între orele 10-18, ultima intrare ora 17.
Evenimentul este organizat de Asociația Meșterilor Populari Clujeni în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.
Veți putea admira și achiziționa costume populare tradiționale, ștergare, fețe de masă, obiecte din ceramică, din blană sau piele, podoabe din lemn sau os sculptat, mărgele, jucării, ouă încondeiate și multe altele.
Producătorii agricoli vă vor încânta simțurile cu legume și fructe, miere de albine, zacuscă, murături și siropuri, ciocolată, turtă dulce dar și pălincă și vin, toate produse tradițional ca în casa bunicilor. Nu vor lipsi nici florile, aranjamentele florale, produsele din lavandă, demonstrații la roata olarului, de pictură, ori realizate cu croșeta.
Persoană de contact Viorica CIOBANU, telefon 0745334512.
Pe perimetrul unde se desfășoară evenimentul, respectarea măsurilor de siguranță (purtarea măștii și distanțarea fizică) este obligatorie.