EDUCAŢIE/CULTURĂ

Metallica va susţine online un concert acustic. Prețul biletelor este de 15 dolari

Metallica va susține pe 14 noiembrie un concert acustic live ce va fi transmis exclusiv online de la cartierul general al trupei din nordul Californiei.

Show-ul va fi transmis pe platforma Nugs.net, cu care trupa are o colaborare de lungă durată. Biletele pentru concertul din 14 noiembrie sunt puse în vânzare prin nugs.tv pentru 14,99 dolari.

O licitaţie va fi organizată şi toate veniturile de pe urma concertului vor fi transferate fundaţiei trupei, All Within My Hands, care a sprijinit mai multe bănci de alimente şi iniţiative în domeniul educaţiei din SUA şi din lume.

Show-ul acustic pe care îl va susține Metallica este o reprogramare a concertului pe care trupa trebuia să-l susțină pe 27 martie la Masonic Temple din San Francisco. Pandemia a dat peste cap aceste planuri, formația încercând inițial să mute concertul în septembrie, pentru a ajunge în final la data actuală.

Concertul de pe 14 noiembrie va avea loc în Bay Area, toate fondurile din vânzările de bilete urmând să ajungă la ONG-ul formației, All Within My Hands, prin intermediul căruia trupa a făcut deja mai multe donații generoase.