Uncategorized

MIHAELA BUZĂRNESCU în careul de ași de al turneului WTA de la San Jose

de Mihai Sărmășan

Mihaela Buzărnescu este în semifinalele turneului WTA Premier de la San Jose, California, după o victorie în doar două seturi, 6-1, 7-5, în fața australiencei Ajla Tomljanovic.

Compatrioata noastră este la al doilea turneu consecutiv din Circuitul WTA în care se califică până în semifinale, după ce a reușit acest lucru și la BRD Bucharest Open în urmă cu două săptămâni.

,,Cred că am jucat mai bine la început. M-am aşteptat să revină, pentru că are un joc solid. E foarte bine că am salvat câteva mingi de set în actul secund şi am demonstrat că sunt puternică mental”, a spus Mihaela, la finalul partidei.

În penultimul act al competiției de peste Ocean, Miki o va întâlni pe belgianca Elise Mertens, care a învins-o în sferturile de finală pe britanica Johanna Konta. Prestațiile excelente din California îi dau perspective mai bune Mihaelei Buzărnescu și în lupta pentru un loc la Turneul Campioanelor din acest an, chiar dacă mai are mult de tras. Cu victoria de aseară, Miki va trece sigur pe locul 17, depășind-o pe Serena Williams.