DIN TRANSILVANIA

Mihai Sărmășan, consilier municipal PNL Bistrița: Avem pârtie, dar n-avem zăpadă. Avem vară, dar n-avem ștrand…funcțional

Consilierul municipal PNL Bistrița, Mihai Sărmășan, critică într-o postare pe contul său de Facebook întârzierea deschiderii ștrandului municipal din Bistrița:    

“Avem parte cu toții în aceste zile de temperaturi ridicate în municipiul nostru iar cetățenii din Bistrița nu pot beneficia de recreere în unicul ștrand din oraș. Cauza?…incompetența administrației PSD-ALDE conduse de primarul Ovidiu Crețu și viceprimarii Cristian Niculae și Gelu Muthi, care inventează tot felul de scuze care privesc întârzierea lucrărilor ce trebuie executate acolo.

Ce-ați făcut domnilor o primăvară întreagă? V-a oprit cineva din lucru? A…da…să nu uităm, era campanie pentru alegerile europarlamentare și împărțitul materialelor electorale era prioritatea dumneavoastră. Oricum, tot degeaba, la ce scor ați obținut. Domnule viceprimar Nicolae, în loc ca în timpul orelor de serviciu să fiți preocupat de mersul lucrărilor la toneta de înghețată ce o deține familia dumneavoastră pe pietonalul “Liviu Rebreanu”, ar fi fost mult mai bine să vă preocupe cum merg lucrările la ștrandul municipal.

Sperăm cu toții că cetățenii orașului să nu mai sufere mult și în cel mai scurt timp să poată beneficia de serviciile ștrandului municipal și să nu mai fie nevoiți să parcurgă zeci sau sute de kilometri pentru a se răcori în alte părți.”

sursa foto: Facebook Mihai Sărmășan