Mii de clujeni au umplut zona centrală a orașului pentru a urmări evenimentele de la TIFF

Aseară, Clujul a a avut câteva evenimente de excepție în cadrul celei de-a XVII-a ediție a Transilvania Internațional Festival Film. Președintele festivalului, Tudor Giurgiu:

,,Peste 2500 de spectatori aseara la ,,România neîmblânzită” în Piața Unirii din Cluj, o altă proiecție sold-out. Plus zeci și zeci de trecători, bicicliști, rămași fără bilet, care stăteau în picioare, nemișcați, privind uimiți la miracolul naturii. Vocea domnului Rebengiuc străbătea imperial Piața, o recunoșteai de departe. Am traversat prin dreptul ecranului ascultându-l pe domnul Cristian Tudor Popescu care mărturisea că a văzut și el filmul, i-a plăcut, e un film necesar și extrem de bine realizat. Sunt incintat că am făcut parte din acest proiect și mă bucur să văd că filmul bate recorduri, având deja aproape 70.000 spectatori de la lansare. Felicitări echipei Auchan pentru idee și perseverență, mulțumesc Andreea Sandu pentru încredere”.

Câteva sute de tineri au fost prezenți de asemenea la Casa TIFF pentru a urmări spectacolul oferit de trupa Funkorporation. Nu în ultimul rând, la 100 de ani de la nașterea regizorului Ingmar Bergman, a rulat unul dintre filmele mari, ,,A șaptea pecete”. Mai multe filme ale celebrului regizor vor rula în această săptămână la TIFF.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.