DIN TRANSILVANIA

Militarii bistrițeni au încântat publicul cu un concert de colinde

Palatul Culturii din Bistrița a găzduit joi seara tradiționalul concert de colinde prin care militarii bistrițeni vestesc anual Nașterea Domnului. Evenimentul, organizat de Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, în colaborare cu Centrul Cultural Municipal ,,George Coșbuc”, s-a bucurat, și în acest an, de o mare apreciere din partea sutelor de bistrițeni care au umplut sala de spectacol și au aplaudat îndelung prestația celor care i-au încântat cu glasurile sau cu instrumentele lor.

La buna desfășurare a spectacolului și-au dat concursul militarii din Corul Batalionului 812 Infanterie Bistrița, Muzica Militară a Garnizoanei Bistrița, Grupul ,,Doinița” al Cercului Militar Bistrița, elevii Liceului de Muzică ,,Tudor Jarda” din municipiu și solista de muzică populară Nicoleta Pop, care au apărut pe rând în fața spectatorilor și au cules ropote de aplauze.

Colinde precum: ,,Colo sus în vremea ceea”, ,,Deschide gazdă ușa”, ,,Ce vedere minunată” sau ,,Aseară pe-nserate” și multe altele, au răsunat în sala de spectacole a Palatului Culturii, bucurând publicul spectator. A fost încă un eveniment reușit pe care militarii bistrițeni l-au dedicat comunității din care fac parte.

Text: Cristina Rusu

Sursă foto: Palatul Culturii Bistrița, Brigada 81 Mecanizată/FB

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, mulţime şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi mulţime

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, mulţime

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 15 persoane, oameni pe scenă şi noapte

Este posibil ca imaginea să conţină: 16 persoane, persoane zâmbind

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, oameni pe scenă şi pantofi