ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

Militarii Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, cei mai buni din Forțele Terestre Române la biatlon masculin

În perioada 29 ianuarie-1 februarie, la Vatra Dornei se desfășoară Concursul militar-aplicativ pentru unități de instrucție, etapa pe Statul Major al Forțelor Terestre. În cadrul acestui concurs, cei mai buni sportivi militari din  unitățile și marile unități ale Forțelor Terestre Române concurează în probele de biatlon masculin și feminin, ștafetă și patrulă.

În prima zi a competiției s-a desfășurat proba de biatlon masculin, dominată de reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan” care au reușit să câștige primele trei locuri în clasamentul individual al acestei probe și locul I în clasamentul general masculin, fiind urmați de militarii din Regimentul 317 ISR ,,Vlădeasa”.  De precizat că Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan” și Regimentul 317 ISR ,,Vlădeasa” fac parte din Divizia 4 Infanterie ,,Gemina” care se impune, astfel, la întrecerea de  biatlon masculin în cadrul Forțelor Terestre.

În zilele care urmează,  militari din Forțele Terestre se vor întrece la biatlon feminin, ștafetă și patrulă. Gazda întrecerii este Batalionul 17 Vânători de Munte ,,Dragoș Vodă”  (Vatra Dornei).

Foto: Divizia 4 Intanterie ,,Gemina”

Text: Cristina Rusu

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, zăpadă, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, zăpadă, munte, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, munte, în aer liber şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: zăpadă, cer, în aer liber şi natură