Featured, ACTUALITATE, LIFESTYLE, POLITICĂ, ECONOMIE

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului-MAT promovează destinația turistică România la cea mai importantă manifestare internaţională MICE din Germania!

Distribuire articol:

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului ( MAT) va fi prezent, în perioada 23-25 mai a.c., cu stand național, în cadrul Târgului Internațional de Turism Imex Frankfurt, Germania. Considerat cel mai important eveniment de profil din lume, târgul, dedicat industriei MICE (Meetings, Incentives, Conferences Exhibitions), reunește specialiști, atât din domeniul turismului, cât si din sectorul de organizări evenimente, în cadrul căruia vor fi prezentate publicului o serie de servicii și soluții de afaceri, servicii de călătorie, servicii și soluții de gestionare a evenimentelor.
„Participarea României la târgul IMEX de la Frankfurt 2023 reprezintă un pas important în promovarea potențialului țării noastre în acest domeniu și, implicit, în atragerea investițiilor în industria turismului de evenimente. Piaţa germană reprezintă o piață prioritară pentru promovarea turismului românesc, Germania ocupând primul loc între ţările emiţătoare de turişti pentru România! Ţara noastră oferă servicii de înaltă calitate, locații şi facilităţi moderne, devenind, astfel, o destinație atractivă pentru organizarea evenimentelor de profil. Suntem hotărâți să demonstrăm acest potenţial şi participanților internaționali!”, a declarat ministrul antreprenoriatului şi turismului, Constantin-Daniel Cadariu.
România participă la ediţia din acest an a IMEX FRANKFURT cu un stand de 54,62 mp. Alături de specialiştii Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, la standul României, vor fi prezenţi şi membri ai agenţiilor de turism specializate în turismul de tip MICE, precum si reprezentanții Asociația pentru Promovarea Timișoarei, Primăria Municipiului Bucureşti şi ai Primaria Busteni. În cadrul evenimentului, MAT va prezenta oferta MICE a ţării noastre şi va oferi informații suplimentare celor interesați.

Distribuire articol: