ACTUALITATE, POLITICĂ

Ministrul de interne, Nicolae Moga și-a dat demisia din funcție

Ministrul de interne, Nicolae Moga și-a dat demisia la doar trei zile de la numirea în functie. A fost o demisie de onoare în urma cazului șocant de la Caracal.

La nici jumătate de oră înainte de a începe ședința CSAT, pentru a analiza raportul MAI şi date cu privire la crimele din Caracal, Nicolae Moga și-a anunțat demisia.

Premierul Viorica Dăncilă a numit peste noapte un nou ministru PSD, incompetent ce este conectat la gruparea infracțională Mazăre-Dragnea.

Un nou record în Parlament, Moga a avut parte de un mandat fulgerător datorită crimei de la Caracal pe care nu a reușit să o gestioneze.

Am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții, în urma activității deficitare a unor angajați ai săi, care au fost destituiți sau urmează să fie sancționați. Retragerea din această demnitate trebuie să fie văzută ca un nou început pentru Minister. În cele șase zile în care am condus MAI, am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua.

Am încredere în oamenii onești și profesioniști din Minister că vor reuși să ducă la bun sfârșit munca pe care am început-o împreună și le mulțumesc pentru colaborare. Îi mulțumesc doamnei prim-ministru pentru încredere și trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile în viitor”, a declarat Nicolae Moga