Ministrul Deneș a descins ca în Epoca de Aur, în Țara Oașului

PSD nu pierde nicio ocazie să arate cât este de depăşit şi cum reuşeşte să rămână un partid al festivismului de anii 80. De altfel cu oameni ca Ioan Deneş sau Mircea Govor nici nu poate fi altfel. Doi iluştrii ai PSD-ului, care fac de râs Ardealul.

La fel s-a întâmplat, joi, cu ministrul de la Ape și Păduri, Deneș Ioan, care a descins triumfalist în județul Satu Mare.

Mircea Govor etse una dintre ”personalitățile marcante”, care l-au întâmpinat pe Deneș – și puteți vedea un rezumat al vizitei unui ministru într-un județ al patriei, vizită ce reiterează scene de tristă amintire din Epoca de Aur.

Astfel, dl. Ministru a fost dus la Mujdeni, unde a plantat puieți, alături de ex-ministrul Ioana Bran… Apoi, ”a vizitat obiective” și a promis investiții din bani pe care Guvernul PSD îi împrumută, fără voia noastră, dar în numele nostru și al copiilor noștri…

Pentru ca ”meniul” să fie complet, la Călinești-Oaș, ministrul a fost înveselit de ”tovarășii” patrioți-folcloriști, care i-au aplicat tratamentul pentru ”tovarășii” de la Capitală: deci s-a servit ”pâine și sare”, plus 1-2 păhărele de palincă.

Într-o pădure, tovarășii s-au fotografiat cu pionierii și tinerii uteciști, tesediști.

Trăiască! Trăiască…!

”Tovarășul” Ministru a ținut și un discurs, în care a recunoscut că era complet incompetent, la preluarea portofoliului ministerial – ”Eu când am ajuns la Minister, am stat cu DEX-ul lângă mine, pentru că nu înțelegeam cuvintele tehnice”, a afirmat Deneş

Sursa foto – Gazeta de Nord-Vest

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.