POLITICĂ

Ministrul finanţelor: Acţiunile PSD din Parlament sunt terorism economic

Ministrul finanţelor reia atacurile îndreptate spre parlamentarii PSD, pe care îi acuză de terorism economic. În ultimul timp, Florin Cîţu a atras atenţia că toate propunerile PSD de mărire a salariilor, pensiilor şi alocaţiilor sunt imposibil de satisfăcut, iar legile pe care le aprobă PSD în această direcţie sunt antieconomice

“Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici”.

Acesta mai spune că PSD are un singur scop şi să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.

“Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).

Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă.

Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, a sublinat ministrul.