Mircea BADEA îl atacă mișelește pe Victor REBENGIUC. Cum reacționează societatea civilă? (Video)

Semnătura pusă de actorul Victor Rebengiuc pe listele #FărăPenali a trezit reacții largi de simpatie în rândul populației. Cel care l-a jucat pe Moromete (dar și pe Tipătescu) ne spune un lucru simplu: hoții nu trebuie să conducă.

Într-o intervenție virulentă la Antena3, Mircea Badea a spus despre maestrul Victor Rebengiuc că un „actoraș de mâna a treia.” Scriitorul Mihai Neamțu a comentat sec, pe Facebook: „Așa vede un vierme viața unui fluture.”

Minutul 33.

Recommended For You

2 Comments

  1. Mircea Badea, un vindut lui Felix motanul securist, excroc ce a furat din banii tarii, fiind inainte unsecurist jegos. Badea a stationat la postul sau tvcaca, si face ce ii va incarca constiinta, daca o are, si v-a fi hulit o viata, de cei ce au vazut cit de lingau este. Ca a jignit un mare om de teatru si film, o valoare a natiunii face parte din contractul cu Felix. Actorul Victor Rebengiuc nu trebuie aparat de o jigodie, Valoarea artistului e scutul impotriva acestor pitici umani ce vor a lige pentru bani. A FI DOMN E O INTIMPLARE A FI OM E LUCRU MARE! spune o vorba din batrini… A fi jigodie e o intimplare cind iubesti BANUL CA PE LUCRUL CEL MAI MARE IN VIATA TA TRECATOARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.