Mircea BADEA îl atacă mișelește pe Victor REBENGIUC. Cum reacționează societatea civilă? (Video)

Semnătura pusă de actorul Victor Rebengiuc pe listele #FărăPenali a trezit reacții largi de simpatie în rândul populației. Cel care l-a jucat pe Moromete (dar și pe Tipătescu) ne spune un lucru simplu: hoții nu trebuie să conducă.

Într-o intervenție virulentă la Antena3, Mircea Badea a spus despre maestrul Victor Rebengiuc că un „actoraș de mâna a treia.” Scriitorul Mihai Neamțu a comentat sec, pe Facebook: „Așa vede un vierme viața unui fluture.”

Minutul 33.

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

2 Comments

  1. Mircea Badea, un vindut lui Felix motanul securist, excroc ce a furat din banii tarii, fiind inainte unsecurist jegos. Badea a stationat la postul sau tvcaca, si face ce ii va incarca constiinta, daca o are, si v-a fi hulit o viata, de cei ce au vazut cit de lingau este. Ca a jignit un mare om de teatru si film, o valoare a natiunii face parte din contractul cu Felix. Actorul Victor Rebengiuc nu trebuie aparat de o jigodie, Valoarea artistului e scutul impotriva acestor pitici umani ce vor a lige pentru bani. A FI DOMN E O INTIMPLARE A FI OM E LUCRU MARE! spune o vorba din batrini… A fi jigodie e o intimplare cind iubesti BANUL CA PE LUCRUL CEL MAI MARE IN VIATA TA TRECATOARE.

  2. Victor Rebengiuc este un maestru, iar voi, cei doi din pozele de mai sus, doi avortoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.