Mișcarea România Împreună și-a lansat propriul portal de știri

Membrii Mișcării România Împreună au lansat un site care să reflecte cât mai bine acțiunile liderilor și membrilor partidului. Inițiatorii sun că de multe ori știrile nu prezintă realitatea din teren și vor să combată manipularea și știrile false.

„Lansăm azi www.impreunapentruromania.ro, un site cu informații și opinii despre Mișcarea România Împreună (RO+).

În contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare, iar coaliția de guvernare controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile și publicațiile românești, considerăm că un site de știri asumat de mișcarea noastră politică este necesar pentru a combate știrile false sau zvonurile în cascadă despre noi.
În spiritul transparenței și onestității care ne caracterizează toate acțiunile vă spunem din start că acesta este un site al Mișcării România Împreună (RO+). Nu ne ascundem, nu inducem pe nimeni în eroare.
Acesta va fi locul în care puteți să aflați cam tot ce facem, unde ne putem întâlni în țară, la ce emisiuni ne vedeți și auziți.
Site-ul nu va reflecta doar viața RO+ și a membrilor fondatori, ci va pune în context informații din țară și din lume relevante pentru cetățenii acestei țări – fie ei susținători sau nu ai Mișcării România Împreună – dar și din Comunitățile Locale din Platforma România 100 care reflectă tot ce facem civic de peste un an în aproape 100 de locuri în România”, susțin liderii Mișcării România Împreună.

,,Azi am lansat un site cu informații și opinii despre Mișcarea România Împreună (RO+). Într-un peisaj media complicat, plin de informații mincinoase și zvonuri, cred că este nevoie de acest site asumat de RO+ de unde să aflați de la noi ce facem și ce urmează să facem și cum ne dozăm așteptările și speranțele.
Impreunapentruromania.ro este o modalitate suplimentară de a vă spune ce credem și ce construim. Am speranța că astfel vom găsi mai ușor calea de a fi împreună”, a menționat fostul premier Dacian Cioloș.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.