Video. Moment epic în Camera Deputaţilor cu deputatul Robert Sighiartău şi Liviu Dragnea

Camera Deputaţilor a aprobat amendamentul propus de deputatul Robert Sighiartău prin care alocaţiile pentru copii vor fi majorate. Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a precizat că amendamentul este populist. Declaraţia a stârnit furie în rândul opoziţiei. Vezi reacţia liderului PNL, Robert Sighiartău.

Astfel, alocațiile vor crește de la 84 la 150 de lei și de la 200 la 300 de lei, iar sumele vor fi incluse în bugetul Ministerului Muncii.

Moment epic în Camera Deputaților.

Publicată de Nota BN pe Joi, 14 februarie 2019

Potrivit amendamentului adoptat, efortul bugetar este de două miliarde de lei iar alocațiile s-ar majora începând de luna viitoare, mai exact, de la 1 martie 2019.

„Se propune suplimentarea sumelor prevăzute la anexa 3/20/01 a Ministerului Muncii, titlul 9 „Asistenţă socială” cu suma de 2.130.528.000 lei pentru majorarea alocaţiei de stat pentru copii începând cu data de 1 martie 2019, majorarea alocaţiei de la 84 de lei la 150 de lei, iar pentru copii de la 0 la 2 ani de la 200 de lei la 300 de lei”, a declarat după vot, liberalul Robert Sighiartău.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.