POLITICĂ

Neculai Onţanu: predau ştafeta unui tânăr de nădejde

Orlando Culea este noul preşedinte al partidului ADER România. Decizia a fost luata in cadrul Conferintei Nationale a Partidului Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie.

Avocat de meserie, Orlando Culea, s-a înscris în partidul ADER în toamna anului trecut. Acesta a ocupat funcţia de consilier general al Capitalei, în perioada 2016-2019, şi a fost preşedinte a CGMB-ului timp de doi ani.

“Vrem creşe şi şcoli pentru copii, o viaţă mai uşoară pentru părinţii noştri. Ne dorim că românii să muncească în ţară lor. Românii nu mai vor politicenii vechi. Nouă generaţie vrea o clasa politică nouă, curată şi care să facă politică pentru oameni. Echipa ADER va fi una curajoasă, cu iniţiativă şi va pune interesul românilor deasupra interesului personal. Implicare, Seriozitate, Organizare. Acesta este standardul de calitate prescurtat ISO 2020 pe care eu l-am implementat în partidul ADER de acum încolo”, a declarat Orlando Culea în cadrul Conferinţei Naţionale a Partidului ADER, eveniment în cadrul căreia a fost ales preşedintele partidului.

Numit preşedinte de onoare a partidului ADER, Neculai Onţanu, a declarat, în cadrul Conferinţei Naţionale a Partidului, că a predat ştafeta conducerii avocatului Orlando Culea şi că valorile partidului ADER vor fi respectate în continuare, iar predarea ştafetei aripii tinere este ceea ce îşi doreşte nouă generaţie.

Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie are filiale în toate judeţele ţării, dar şi în străinătate.

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
9°C
Vânt: 11 km/h SV