POLITICĂ

Noul ministru MAI: ,,Nu am vrut această funcție. Nu sunt Mesia, n-am cum să rezolv toate problemele!”

După ce ieri a depus jurământul în calitate de Ministru de Interne, astăzi, Nicolae Moga a susținut prima conferință de presă. Ca să nu existe niciun dubiu, proaspîtul ministru a declarat că nu a dorit această funcție, dar dacă tot a ajuns să fie ministru, se va apuca de treabă:  „Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcţie, după cum bine ştiţi, dar dacă tot a fost să fie, atunci ne apucăm de treabă serioasă”, a declarat Nicolae Moga, în timpul conferinței de presă.

Totodată, Moga a declarat că știe că sunt multe probleme în ministerul pe care îl va conduce, dar să nu se aștepte lumea ca el să le rezolve, deoarece nu este… Mesia:,, Să nu cumva să se aștepte lumea de la mine acuma, că a venit Mesia și rezolvă toate problemele. Nu!” a spus ministrul Afacerilor Interne.

Referitor la momentul 10 august 2018, Moga a declarat că a fost ,,un eveniment nefericit” și că n-ar vrea să mai vadă cetățeni bătuți de jandarmi, dar nici cetățeni care lovesc forțele de ordine. De asedemea, ministrul a avertizat șefii de structuri că ,,cine minte, cine nu-și face datoria nu este prieten cu mine și nu va fi colaborator.”

Nicolae Moga, noul ministru al Afacerilor Interne, este senator PSD de Constanţa, aflat la al treilea mandat şi vicepreşedinte al Biroului Permanent al Senatului României. Între 1996-2000, a fost preşedintele televiziunii Neptun Constanţa înființată de Radu Mazăre.

Din discursul ministrului în fața ziariștilor nu au lipsit nici greșelile de exprimare: ,,Am să vă spun câteva lucruri care le-am făcut ieri”, ”pentru că colaborarea”, ,,avem niște regulamente care trebuiesc respectate cu strictețe”, a spus ministrul Afacerilor Interne.

Sursă foto: Realitatea TV