,,O să lupt împotriva acestui grup infracțional care distruge România – cu toate puterile și până la capăt!“

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, nu scapă nicio ocazie în a-l ataca direct pe actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea. În ultima postare publicată pe contul de Facebook, Ponta lansează critici extrem de dure către Dragnea

,,Nu este de râs – doar de plâns!!!

1. ,,PSD Constanța este mai solidară ca oricând cu Președintele Liviu Dragnea și conducerea legitimă a Partidului , în încercarea de DESTABILIZARE îndreptată împotriva unei țări aflate pe drumul său …” – deja prostia și lipsa de educație elementară a Propagandei lui Dragnea și a slugilor lui dau naștere la “perle” memorabile și au ca scop doar spălarea creierelor vulnerabile.

2. Un cult al personalității care îl depășeste pe cel al lui Ceaușescu – niciodată nu s-a spus că se sfârșește PSD dacă pleacă Iliescu, Năstase, Geoană sau Ponta din funcția de Președinte al Partidului / acum Dragnea este un fel de Dumnezeu local – dacă pleacă el din funcție e chiar sfârșitul PSD și al României?

3. Dacă decizia privindu-l pe Dragnea a arătat că ,,pârghii oculte au funcționat din nou în defavoarea democrației și justiției” vreau să întreb de ce exact același complet de judecători din ICCJ l-a ACHITAT în urmă cu două săptămâni pe Călin Popescu Tăriceanu?!?! Este și Tăriceanu protejat de ,,Statul Paralel” ?!?!

4. Sunt de acord că Președintele Iohannis trebuie să respecte o decizie a CCR indiferent dacă este sau nu de acord cu ea / dar ce facem când Președintele Camerei Deputaților și Prim Ministrul României spun despre o decizie a Înaltei Curți că este ,,nedreaptă și aberantă” și că vor da ordonațe de urgență ca să o schimbe?!?

În aceste zile se vede mai clar decât oricând de ce Liviu Dragnea a dat jos Guvernele Grindeanu și Tudose, de ce ne-a dat afară din PSD pe mine și pe cei care reprezentau o gândire cu adevărat diferită de a lui , de ce și-a propulsat marionetele și baronii din Grupul de la Teleorman și de la Teldrum în conducerea PSD și a Guvernului; de ce cumpără cu bani grei din Bugetul de Stat complicitatea și sprijinul unor jurnaliști lacomi și lipsiți de scrupule ; de ce este dispus să distrugă România ca să își salveze libertatea , puterea și banii obținuți necinstit!

Iată ce spunea Victor Ponta în urmă cu doi ani: ,,Este foarte bine pentru un partid să-şi aleagă preşedintele printr-un vot universal. Oricâte critici ar fi, eu cred că Liviu Dragnea va fi un preşedinte legitim al PSD(…) Sunt şi voi fi membru PSD şi voi ajuta acest partid şi conducerea sa, aşa cum şi ei m-au ajutat în ultimii ani”.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.