POLITICĂ

Nu vreau ca decizia în PSD să fie luată de un singur om, glăsuiește Dăncilă scăpată din poziția ghiocel

Scăpată de sub controlul întemnițatului Dragnea, Viorica Dăncilă vrea să democratizeze PSD-ul, astfel încât, în partidul de guvernământ, deciziile să nu fie luate de un singur om. După ce ani de zile a luat poziția ghiocelului în fața fostului său șef de partid, acum premierul nu se sfiește să-l critice pe acesta anunțând că vrea să schimbe strategia de lucru în partid.

,,Nu aș vrea să îl judec pe Liviu Dragnea, dar aș vrea să schimb modul de lucru. Eu cred că decizia nu trebuie să fie luată în mod invidual, trebuie să discutăm cu reprezentanții noștri din Parlament. Nu am făcut o analiză privind modul în care a condus Liviu Dragnea și nici nu am de gând să o fac. Trebuie să venim cu o altă abordare pentru a recâștiga electoratul din 2016″, a declarat Dăncilă, citată de Realitatea TV, după decizia BPN al PSD.

Lucrurile de mai sus nu fac decât să ne arate câte ceva din trăsăturile de caracter ale Vioricăi Dăncilă și din credibilitatea care îi poate fi atribuită. Cât timp PSD-ul era condus de Liviu Dragnea, premierul a tăcut ca un mielușel, deși știa că lucrurile nu merg bine. Acum, când acesta este în închisoare, e prima care se dezice de fostul lider PSD. Tărie d ecarcater, nu-i așa?!

Sursă foto: b1.ro