O adolescentă a murit, 5 persoane au fost rănite în accidente succesive produse de tânărul de 16 ani. Video

Șoferul beat, în vârstă de 16 ani, a lovit cu o camionetă în localitatea Tureac, Bistrița Năsăud, un prim grup de persoane. O tânără rănită grav a murit la spital. Bărbatul și-a continuat drumul. A rănit 3 fetițe și o adolescentă în două coliziuni succesive. Polițiștii l-au oprit pe șofer după al treilea accident.

ACTUALIZARE Două victime sunt în continuare în stare gravă. O a treia a fost transferată la Cluj.

Medicii au un prognostic rezervat în cazul unei fete de 14 ani, aflată în comă, instabilă hemodinamic. Ea a suferit traumatisme cranio-cerebrale grave, traumatism abdominal cu ruptură splenică. A fost operată în cursul nopţii.

Tot în stare gravă este și o fetiţă de 11 ani, cu ruptură de ficat și ruptură de rinichi drept. Medicii au decis să o opereze de urgență. Pacienta este stabilă hemodinamic.

O altă victimă, o fetiţă de 11 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, este conştientă şi cooperantă. A fost transferată la Clinica Neurologie Pediatrică Cluj-Napoca pentru supraveghere şi tratament de specialitate.

La secţia Chirurgie mai este internată o fetiţă de 10 ani, în stare stabilă, cu traumatism cranio-cerebral acut, contuzie abdominală, politraumatism.

Femeia de 36 de ani care făcea pate din primul grup lovit de șofer este în stare stabilă. Ea are o luxaţie coxo-femurală dreaptă.

ACTUALIZARE Una dintre cele 6 victime ale accidentelor produse vineri seara pe DN 17 de un şofer de 16 ani aflat în comă alcoolică a decedat în cursul nopţii la spital, confirmă IPJ Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Este vorba despre o tânără de 16 ani. Ea a fost adusă în stare foarte gravă la spitalul din Bistriţa şi a intrat de urgenţă în operaţie. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Fata făcea parte dintr-un prim grup de persoane lovit de şoferul minor în localitatea Tureac. O femeie de 36 ani din același grup a fost rănită.

Conducătorul auto şi-a continuat drumul până în localitatea Mureşenii Bârgăului, unde a accidentat 3 fetiţe, dintre care două de 11 ani şi una de 10 ani.

Bărbatul nu s-a oprit nici după acest incident.

Tot în Mureşenii Bârgăului a lovit cu camioneta un alt pieton, o fată de 14 ani, care circula pe acostament.

Şoferul a fost prins de polițiști la ieşirea din localitatea Mureşenii Bârgăului, după aproximativ 5 km. ,,Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că autoutilitara avea autorizaţia de circulaţie expirată„, precizează polițiștii.

Tânărul vinovat de producerea accidentelor se află la spital. Va fi reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, se precizează în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.